Altmuligmand

Alsidigheden er vigtig, når du melder dig på banen som altmuligmand. Mange vil forvente, at du kan alt mellem himmel og jord, men lidt mindre kan nok også gøre det. Hvis du synes, du er bredt funderet med mange kvalifikationer at tilbyde, så kig med her.

Hvad kan en altmuligmand hjælpe dig med?

For at kunne kalde sig altmuligmand må du have en bred kompetence, men også have dybden med, så kvaliteten af dit arbejde holder.

En altmuligmand har kunnen indenfor mange områder. Det kan være alt indenfor anlægs- og havearbejde, murer, tømrer, maler, projektering, chaufførarbejde, kloakarbejde og hvad du ellers kan komme i tanke.

En altmuligmand kan være en, som har været en del år på arbejdsmarkedet, hvor han har draget erfaring med mange forskellige opgaver.

Have- og anlæg

Skal du have anlagt ny have, kan du få en altmuligmand ud at hjælpe dig med processen. Det kan også være en gammel have, som trænger til at blive set på med nye øjne. Anlægning af en ny have eller et mindre projekt i en allerede etableret have vil ofte være forbundet med en form for anlægsarbejde. Det kan være en flisesti gennem græsplænen eller stensætning i forbindelse med etablering af bede.

Murer

Murerarbejde er ofte også et område, som altmuligmanden kender til. Det kan dreje sig om støbning af gulve, lægning eller opsætning af fliser eller omfugning af huse.

Tømrer

Skal du have lagt et nyt parketgulv, skiftet vinduer og døre, lavet nyt haveskur, så er altmuligmanden igen en mulighed. Hvis du selv til dels kan noget håndværksmæssigt, er det også muligt at bruge en altmuligmand til de sværere ting i opgaven. Det kan også være, du har et projekt, hvor du er gået i stå, og altmuligmanden lige ved, hvordan du kommer videre.

Maler

Her kan der både være tale om udendørs og indendørs malerarbejde. Det kan være facaden, som trænger, eller du har nogle værelser, som skal friskes op. Nogle altmuligmænd tilbyder både indendørs og udendørs malerarbejde, mens andre holder sig til en af delene.

Projektering

Skal du have lavet om på rumfordelingen i dit hus eller lavet en tilbygning, så kan du få hjælp fra en altmuligmand. At få en væg eller mur ned kan forandre et hus meget og gøre, at du får bedre udnyttelse af den plads, som er der er i forvejen.

En tilbygning kan være en større proces med mange beslutninger, som skal tages, og en altmuligmand lige ved hånden kan være guld værd.

Chauffør

Nogle altmuligmænd tilbyder kørsel med små og større entreprenørmaskiner. Det kan være kørsel med minigraver i forbindelse med en tilbygning, hvor der skal flyttes noget jord.

Du kan også have brug for denne assistance i forbindelse med omlægning af din have.

Kørsel kan også være bortkørsel af affald eller andre mindre kørselsopgaver.

Kloakering

Har du et afløb som er stoppet til, kan det være en svær og også beskidt opgave, som du helst selv er fri for at døje med. Find en altmuligmand og få ham til at hjælpe dig...