Bliv handyman her

Eller

Jobbi.dk søger handyman / altmuligmand

Her er du din egen Chef.

Vi oplever stadig større efterspørgsel på praktisk hjælp til huset og haven. Ikke mindst i og omkring København og Aarhus. Men vi dækker hele landet, så du er velkommen uanset hvor du kommer fra.

Du bestemmer selv hvilke opgavetyper du vil hjælpe med. En god beskrivelse af hvilke opgaver du tilbyder hjælp til, er et godt grundlag for at få relevante henvendelser.

Hvis du kan svare JA til nedenstående, så har du fundet det rigtige sted at få jobs.

  • Vil du være din egen Chef?
  • Selv bestemme din timeløn?
  • Selv vælge hvem du arbejder for
  • Selv bestemme hvor meget du vil arbejde og hvornår?
  • Være venlig overfor dem der kontakter dig

 

Sådan virker det

Du opretter en profil hvor du skriver hvad du tilbyder, hvilke kompetencer du har og hvad du vil have i timeløn. Profilen er straks tilgængelig for alle på jobbi.dk.
Du kan vælge, at blive medlem af Jobbi.dk, for at gøre dine kontaktoplysninger gratis tilgængelige eller du kan have en gratis profil, hvor man skal være medlem af Jobbi.dk for at se dine kontakt oplysninger.
Et medlemskab af jobbi.dk koster kr. 39,- / md og der er ingen binding.

Profiler med medlemskab får naturligvis flere henvendelser.

Når du bliver kontaktet, er det op til jer i fællesskab at aftale vilkårene for jobbet.En god beskrivelse, i din profil, giver mest relevante henvendelser og vi opfordrer til at give hurtige svar og være venlig overfor dem der kontakter dig.

Du kan altid slette eller inaktivere din profil, såfremt du ikke ønsker flere henvendelser.

Din løn afregnes direkte mellem dig og dem du arbejder for. Jobbi.dk blander sig ikke i lønnen, og du får selv hele beløbet. Du skal selv opgive din indtægt til SKAT
For uddybende regler i forhold til SKAT henviser vi til denne vejledning fra SKAT: http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=2236769 (åbner i nyt vindue) 

Virker det?
Ja det gør. I de 8 første måneder af 2017 har Jobbi formidlet over 700 kontakter mellem en handyman og en bruger på Jobbi.dk

Opret dig øverst på denne side, ved at indtaste din email og en adgangskode. Du kan også oprette dig nemt ved at klikke på "opret mig med Facebook".