Sylwester S. - Handyman

2830 Virum
Medlem af Jobbi.dk
Timeløn:
kr. 300,-
Arbejdsradius:
60 km.
Alder:
40 år
Bruger siden:
15/1-2020

Handyman til små og store opgaver

Jeg udfører alle små og store opgaver udenfor og inde. Os bygge og renoveringsarbejder branchen, som ikke er autoriserede. Jeg tilbyder rådgivning, maskiner og materialer. Transport / varevogn og trailer…. Altid høj kvalitet.

Kvalifikationer

Arbejder i familiebranchen jeg har over 15 års erfaring. So jeg har alt hvad jeg har brug for til projekter, som jeg kan gøre hurtigt, alene eller i en organiseret team.
OBS. Minimumsbetaling for den afsluttede opgave ved ankomsten er 500kr

Omtale af Sylwester S.

30. apr. 2024

Fik en aftale meget hurtigt. Sylwester kom og ordnede de aftalte opgaver til perfektion. Kan varmt anbefale Sylwester, som er både hurtig og en meget behagelig person. Sylwester er ekstremt flink og det var en fornøjelse at få hans hjælp. Vil uden tvivl bruge Sylwester en anden gang.

6. dec. 2023

Sylwester udførte arbejdet i badeværelset meget hurtigt, effektivt og udemærket. Vil helt sikkert bestille hans arbejde igen. Desuden en meget flink og behagelig fyr. 5 stjerner

19. sep. 2023

Fik lavet en aftale med meget kort varsel og han udførte arbejdet effektivt og udemærket. Kan anbefales.

18. okt. 2022

Super professional første gangs møde. Vi har valgt ikke at få arbejdet gjort life nu men når vi gør det tager vi klart fat i Sylwester igen

16. juni 2021

Kom til aftalt tid og var super arbejdsom og flink De bedste anbefalinger herfra Bjørn vanggaard

9. juni 2020

Jeg kan varmt anbefale Sylwester. Han (og hans team) udfører godt arbejde til tiden og til meget rimelige priser. Han udfører arbejdet effektivt, hurtigt og professionelt og han er samtidig venlig og omgængelig. Jeg bruger gerne Sylwester igen.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Sylwester S.'s kontaktoplysninger.