Bassel C. - Handyman

2200 København N
Medlem af Jobbi.dk
Timeløn:
kr. 295,-
Arbejdsradius:
30 km.
Alder:
31 år
Bruger siden:
11/1-2023

Professionel handyman udfører bred vifte af opgaver

Udfører alle typer for handyman opgaver, herunder:
-samling af møbler
-opsætning og tilslutning af lamper
-ophængning af hylder, spejle, skabe, fjernsyn mm på væg
-opsætning af gardiner
-mindre vvs opgaver (udskiftning af armatur, vask, tilslutning af opvaskmaskine, vaskemaskine mm)
-gulvlægning
-samling og opsætning af køkken
-malerarbejde
-småreparationer i huset
-mm

Er ikke din opgave listet her, så kontakt mig gerne så laver jeg gerne et tilbud.

Kvalifikationer

Har mange års erfaring som handyman, har arbejdet i professionel handyman virksomhed en del år. Driver nu mit eget professionelle handyman virksomhed hvor jeg har serviceret mange tilfredse kunder.

Går meget op i at arbejdet udføres professionelt og efter forskrifterne, samt at tingene er i vater og til punkt og prikke. Forlader altid mine kunder tilfredse og med et smil :-)

Kun professionelt værktøj bliver brugt samt materiale til ophængning tages altid med.

Omtale af Bassel C.

7. aug. 2023

Jeg har for nyligt haft fornøjelsen af at benytte Bassel's tjenester som handymand, og jeg må sige, at jeg er yderst tilfreds med resultatet. Jeg gav ham en bred vifte af opgaver, som omfattede: Opsætning af 4 hylder (35 cm x 25 cm x 35 cm) Et skab (35 cm x 35 cm x 70 cm) 4 væghylder 5 krydderihylder 2 lamper Jakkeophæng Sko-ophæng Afmontering af en hylde 1 normalt gardin og 2 pliseegardiner Bassel viste sig at være en utrolig dygtig, professionel og pålidelig handymand. Han arbejdede omhyggeligt og sikrede, at hver opgave blev udført til perfektion. Derudover værdsatte jeg hans klare kommunikation og overholdelse af aftaler. Han informerede mig undervejs i processen og sikrede, at jeg var tilfreds med arbejdet, før han fortsatte. Jeg kan helhjertet anbefale Bassel til alle, der søger en handymand, der leverer kvalitetsarbejde med stor professionalisme. Han er en sjælden perle i håndværkerbranchen, og jeg vil bestemt bruge ham igen i fremtiden.

21. jan. 2023

Bassel kom idag for at hjælpe en dame på plejehjemmet, med et TV. Han kom til den aftalte tid og vi er meget tilfredse både med hans arbejde og ikke mindst han væremåde. Vi kan absolut anbefale ham. Vh kathe

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Bassel C.'s kontaktoplysninger.