Patrick Ystrøm B. - Handyman

3460 Birkerød
Timeløn:
kr. 250,-
Arbejdsradius:
50 km.
Alder:
26 år
Bruger siden:
20/10-2021

Grundig og faglært tømrer til rådighed

Hej
Jeg udfører alle små og store opgaver både ude og inde. Det kan være alt fra småting i hjemmet, til større byggesager. Slå endelig på tråden så finder vi ud af det.

Kvalifikationer

Jeg er faglært tømrer, og har 6 års erfaring i branchen. Erfaring haves fra alt til det indvendige og udvendige.
Jeg tilbyder gerne rådgivning, hvis i skulle lægge inde med spørgsmål. Derudover tilbyder jeg naturligvis alt det nødvendige værktøj.
Jeg er meget grundig, og sætter altid en ære i at levere et godt stykke arbejde.
Så hvis du står og søger en pålidelig og frisk tømrer, så slå gerne på tråden.

Timepris eller fast tilbud vil afhænge af hvilket slags arbejde vi snakker om.
I skal være velkommen til at sende en SMS ved interesse, så vender jeg tilbage hurtigst muligt:)

Omtale af Patrick Ystrøm B.

4. sep. 2023

Ja, pæne anmeldelser, men jeg fik ikke løst min opgave. "Det kan vi godt finde ud af", var første SMS besked fra Patrick. Han fik som ønsket tilsendt fotos af materialerne til opgaven. Men herefter måtte jeg rykke ham flere gange for svar og en endelig aftale. Beskeden fra Patrick efter rykkere, var efterfølgende, at han desværre alligevel ikke havde tid p.t. Kedelig og tidskrævende kontakt uden indhold og resultat - og derfor spild af min tid..!

19. juli 2022

Jeg ringede til Patrick en lørdag formiddag, med et hasteprojekt. Patrick satte alt til side og trådte omgående til og fik løst opgaven til perfektion. Yderst dygtig og behagelig ung mand. 5 stjerner herfra

28. juni 2022

Flotte anmeldelser, så glædede mig til at få løst min opgave. Desværre super svært at få svar, på den ønskede henvendelse pr. sms., (forsøgte også at ringe) og en meddelelse om at han kunne komme sidste weekend, efterfulgtes af tavshed på henvendelser, (spm. til kl. slæt) og ingen dukkede op. I skrivende stund 5 dage siden, stadig intet hørt. Der kan jo være grunde, jeg ikke kender til.... men "lidt"træls oplevelse.

14. juni 2022

Vi har brugt Patrick 2 gange for nylig, hvor vi har fået nyt plankeværk samt et nyt skur. Der er kun rosende ord herfra - Patrick kommer til den aftalte tid, og han arbejder seriøst til opgaven er løst. Førsteklasses arbejde til en god pris - det bliver ikke bedre. Vi anbefaler Patrick 100 %. Med venlig hilsen Pia og Peter fra Vedbæk

12. nov. 2021

Utrolig flot arbejde Patrick han laver. Jeg vil til enhver tid anbefale ham, da jeg oplevede en utrolig fin service og et godt stykke arbejde og så til en fornuftig pris

11. nov. 2021

Patrick er en yderst dygtig håndværker. Han mødte op til tiden og fik lavet det vi havde aftalt på telefonen. Selvom Patrick er uddannet tømrer, så var han ikke bleg for at komme ud sammen med en af hans kollegaer (som er murer) og støbe et fundament til et badeværelse vi er ved at få anlagt. Super godt arbejde af Patrick. Jeg er rigtig glad for det arbejde, som Patrick har udført her hos mig i huset og jeg vil helt klart anbefale ham. Pålidelig, grundig og afslappet i sin tilgang til projektet. 5 stjerner herfra!

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Patrick Ystrøm B.'s kontaktoplysninger.