Fredrik V. - Handyman

2800 Lyngby
Medlem af Jobbi.dk
Timeløn:
375 kr. (inkl. moms 25%)
Arbejdsradius:
50 km.
Alder:
62 år
Bruger siden:
2/11-2020

Tjekket, kreativ, omhyggelig, energisk Handyman

OBS. Fuldt booket frem til 1. Juni 2024.

Kreativ og hurtigt arbejdende praktisk Handyman som holder byggepladsen ryddelig og forstår hvad opgaven går ud på. Omhyggelig og venlig mand som er god til at finde løsninger!

Jeg tager opgaver som Handyman ind imellem andre større projekter, da jeg rigtig godt kan lide at bruge både mine hænder og mit hoved kreativt.

Mit virke er ellers indenfor musik og anden mediaproduktion i mit eget produktionsselskab, Vogel Media. Firmaet er CVR-registreret til både mediaproduktion og kombinerede serviceydelser, hvor timeprisen for handyman-ydelser er 375 kr/time inkl. moms - dvs. 300 kr + 75 kr (25% moms)

Det med småt:
- Betaling er via Mobile-Pay Erhverv, kontant, eller ved straksoverførsel fra bank.
Kvittering/faktura sendes per mail eller sms.
- Kørsel faktureres med en halv time, per besøg.
- Udgiften til skruer, kiler, plug, søm, spartel, kabel, muffer, strips, afdækningsmaterialer, etc., dækkes af et samlet gebyr, når vi kender forbruget.
- Minimum fakturering er 2 timer (750 kr.)

Kvalifikationer

Er i dag fast tiknyttet Kunsthal Munkeruphus i Nordsjælland som montør og av-tekniker på skiftende udstillinger. Tidligere arb. bl a på Louisiana, og med film&TV produktion og scenekunst.

Er rigtig god til mange forskellige opgaver som f.eks.:
- ophængning af billedkunst, gardiner og andre dekorationsmaterialer
- montering af belysning og lyssætning,
- design, byg, samling og opstilling af indretning,
- lettere arbejde med træ, feks. vindueskarme, fodpaneler, lister. skillevægge, trækonstruktioner,
- malerarbejde, spartling, tapetsering,
- samling af møbler, montering eller opsætning af hylder, skabe, gardiner, dekorationer, fjernsyn, spejle, belysning, etc.
- udskiftning af eludtag, afbrydere, trækning af installationskabel, reparation af el-stik, fatninger og kontakter,
- montering af AV-udstyr.

Jeg har været vicevært for en gammel etageejendom på Østerbro i Kbh i 8 år og bygget eget hus i Nordsjælland - jeg har også i en periode arbejdet i IKEAs rodebutik, og kender deres sortiment og monteringskoncept rigtig godt.

Gennem årene har jeg opbygget rigtig meget bred og praktisk erfaring, som kommer i spil som Handyman.

Min bil er et rullende værksted med blandt andet kap/geringssav, stiksav, bajonetsav, finecutter, borehammer, slagbor, skruemaskiner, slibemaskiner, diverse stiger, malergrej, beslag, skruer, diverse plugs, og flere slags elkabel, muffer, kabelclips, afbrydere, samt alt muligt håndværktøj - så mon ikke jeg ikke også kan klare netop DIN opgave!

Omtale af Fredrik V.

21. juli 2023

Fredrik hjalp med en række forskellige handyman opgaver i huset som han alle løste helt perfekt, og med stor omhyggelighed. Han er god til planlægge og kommunikere, og super behagelig at omgås. De varmeste anbefalinger!

20. juni 2023

Dygtig og hyggelig - en dejlig cocktailb

30. dec. 2021

Fredrik har hjulpet mig med opsætning af bogkasser, konstruktion og opsætning af ny radiatorskjuler (hvor dele af den gamle radiatorskjuler blev genbrugt) og opsætning af lamper. Fredrik arbejder grundigt og finder gode løsninger på de uforudsete problemer, der kan opstå undervejs. Jeg giver Fredrik min allerbedste anbefaling

27. dec. 2021

Jeg brugte Fredrik til at sætte nogle forskellige hylder op, et toiletskab og et tungt vitrineskab af støbejern. Fredrik er virkelig sød, meget omhyggelig, ordentlig, punktlig og jeg er meget tilfreds med det arbejde Fredrik lavede for mig. Jeg vil helt klart bruge Fredrik fremadrettet, for han er dygtig, pålidelig og behjælpelig også med gode forslag til løsninger. Min allerbedste anbefaling!

19. juli 2021

Frederik lever op til sin egen beskrivelse: Energisk, omhyggelig og kreativ. Arbejder koncentreret og hurtigt og er et behageligt og venligt menneske, der holder aftaler. Har lavet en masse småting: flyttet en reol, flyttet billeder, samlet kabler samt er kommet med gode løsningsforslag. Min varmeste anbefaling.

6. juni 2021

Fredrik har hjulpet mig med at opdatere min altan. Slebet og olieret terrassegulvet og malet indvendige vægge. Han har også skilt en Ikea seng ad, pakket alle dele fint ind og båret ned. Han arbejder hurtigt og koncentreret og er en rar mand. Jeg ringer gerne til ham igen for hjælp.

25. maj 2021

Fredrik kommer til tiden, er dygtig og omhyggelig. 5 stjerner

10. maj 2021

Fredrik har været super god til at få de sidste 'finishing touches' på plads i min lejlighed. Han har sat gardiner op, bygget et terrassegulv til min altan, samt et cykelophæng op og en masse andre småting. Det var hurtigt og effektivt, men også super hyggeligt og med tid til en kaffepause. Hvis det skal gøres ordentligt til en god pris, så vil jeg anbefale Fredrik til en hver!

25. feb. 2021

Fredrik hjalp mig med at få samlet og opsat en skydedør til mit Ikea Pax skab. Døren har ligget usamlet i næsten et år, hvor ingen andre har villet påtage sig at hjælpe med at samle den og sætte den op. Fredrik er et dygtigt og behageligt menneske som jeg gerne giver mine bedste anbefalinger.

18. feb. 2021

Fredrik hjalp min kæreste og jeg med at sætte et reolsystem op på en hel væg. Samt et fjernsyn. Det blevet super flot og vi meget glade for resultatet. Udover at være en dygtig håndværker er Fredrik også et meget behageligt og venligt menneske. Du finder ikke nogen bedre! :)

12. jan. 2021

I forbindelse med min flytning har Fredrik hjulpet mig med forskellige praktiske opgaver ad 2 omgange. Jeg har været fuldt ud tilfreds med Fredrik og kan 100% anbefale ham.

19. dec. 2020

Fredrik har hjulpet vores lille familie med at komme på plads efter en flytning. Han har hængt ting op for os på væggene, lavet ekstra hylder til vores skabe, klargjort vores ladcykel og meget meget mere. Vi har haft to små børn hjemme mens Fredrik har arbejdet, han inddrog vores store på 2 år og sørgede for en rigtig god stemning. Fredrik er proaktiv og dygtig, en stor anbefaling herfra.

9. dec. 2020

Tillidsfuld og dygtig håndværker. Går ikke på kompromis med lette løsninger. Kan varmt anbefales

1. dec. 2020

Super god og dygtig

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Fredrik V.'s kontaktoplysninger.