Marius-Traian N. - Handyman

2630 Taastrup
Timeløn:
kr. 220,-
Arbejdsradius:
60 km.
Alder:
36 år
Bruger siden:
25/1-2018

Pålidelig handyman klar til ny opgaver !

Gips loft og muren , lampe ophænger , VVS måling, fliser , terrase , træ hegn , tagpap og mange andre opgaver .

Kvalifikationer

20 års erfaring med forskellige håndværksmæssige opgaver som tømrearbejde, VVS, elektricitet, gulvpålægning, malerarbejde, murearbejde, træfældning, m.v. Jeg kan godt li’ at arbejde hårdt, er meget fleksibel mht. arbejdstider (ml. kl. 8 og 21 på hverdage) og steder (hele Sjælland). Jeg har kørekort og egen bil.

Omtale af Marius-Traian N.

7. sep. 2023

Dette er min anden anmeldelse af Marius,
Ligesom sidste gang Marius var forbi mit hus, har denne gang også været en stor succces. Og jeg har glædet mig til at give ham denne anbefaling, fordi han har fortjent den, og som jeg håber vil bidrage til forbinde ham med nye kunder, som står og mangler en fantastisk handymand

Marius har udført følgende opgaver på hus;

- El-arbejde, flyttet eksisterende og opsat nye kontakter, indsat sikringsmodulet i en box som er sat ind i væggen, meget elegant og lækker løsning, som jeg dagligt visuelt nyder godt af at kigge på (fedt med en handyman som byder ind med fede løsninger) . Endvidere installerede alle hårdehvidevarer i mit nye køkken

- VVS arbejde, flyttet og installeret nye rør, så mit nye køkken kunne gå op i en større enhed, hvor der var plads til det hele. Det er alt sammen flot håndværk.

- Tømmer/snedker arbejde, omfatter blandt andet, nyt gulv og paneler, opsætning af køkken moduler, skåret specielle hylder ud som har givet mig optimal pladsudnyttelse, jeg vil fremhæve at Maruis virkelig er skarp.

- Maler arbejde/fugninger det er alt sammen flot lavet.

- Indkøb; Det har været en kæmpe lettelse at Marius har været med mig i blandt andet Ikea og Bauhaus, det var bare effektivt.

- Herudover en masse andre små opgaver, som jeg aldrig har fået lavet, men som ny er fikset.

Jeg kan varmt anbefale Marius, han er i min optik et håndværksmæssigt multitalent, han kan simpelthen det hele, han er 100% til at stole på, det han lover er også det han levere, han er ordentlig hele vejen rundt, sød og sympatisk. 5 stjerne herfra :-)

Jeg har inviteret ham til frokost hvor vi sammen skal fejre mit nye køkken, og tale om næste projekt ….. (det kommer jeg helt sikkert til at dele her).

15. aug. 2023

Marius har været forbi ad flere omgange. Han er pålidig og udfører et godt stykke arbejde. Han har udført tømreropgaver og mureropgaver. Kan varmt anbefales og benytter gerne Marius en anden gang.

18. juli 2023

Marius har udført en del forskellige opgaver hos os. Blandt andet installering af kattelem, ophængning af billeder, tv og spejl samt rullegardiner med stor dygtighed og hurtighed. Punktlig, venlig og opmærksom. Alt virkelig godt lavet. Kan varmt anbefales. 5 stjerner. Vi vil helt sikkert bruge Marius igen.

27. juni 2023

Om Marius: Han er super sød, sympatisk, præcis, ordholden, troværdig og dygtig, for lige at nævne lidt af det som jeg syntes beskriver ham. Om opgaven: Jeg fik skiftet 3 vinduer i en gavl. Jeg er super tilfreds med det arbejde som Marius udførte for mig,, og jeg vil gerne give ham en ekstra stjerne. Ps jeg har hyret ham til en opgave mere.

18. juli 2020

Marius er en virkelig dygtig håndværker, sød og rar og meget hurtig. Kommer når han lover det, til tiden. Vi kan kun anbefale ham og vil kontakte ham igen når behovet opstår.

10. juli 2020

Just hired Marius for a few weeks construction work. Did an excellent job with all different tasks and was out most diligent and laborious. Extremely recommendable!

3. juli 2020

Kunne komme med kort varsel, hvilket var fantastisk. Super godt arbejde og gik bare i gang med det samme uden så mange spørgsmål - meget venlig person og omhyggelig, Kan varmt anbefales!

1. juli 2020

Marius har idag udført 1. Klasses arbejde hos mig, med ophængning af billeder, skab, spejle etc Er meget tilfreds og bruger gerne Marius igen

14. juni 2020

Meget tilfreds med en handymandopgave som Marius udførte. (Lamper sat op samt persienner). Jeg bruger gerne Marius igen

1. juni 2020

han udførte et godt stykke arbejde. venlig og opmærksom, kan varmt anbefales.

16. okt. 2018

Han gjorde det rigtig godt hele vejen igennem og mødte hver dag til den aftalt tid :o) opgaven var at vælge en væg mellem 2 toilet og bad, støbe nyt gulv og lægge fliser, ny bruseniche med fliser, blænde dør af med gips og isolering, og lidt andre småting, alt udført il stor tilfredshed og kan kun give min anbefaling :o) keep up the good work :o)

13. okt. 2018

Han udførte med stor dygtighed og arbejdsomhed/initiativ alle de arbejdsopgaver jeg havde brug for at få udført. Punktlig, venlig og opmærksom. Alt med flot resultat. Og meget billigt! 5 stjerner herfra. Anbefales varmt. God håndværker/handymand :) All the best Marius.

13. juli 2018

Marius har udført de mange forskellige jobs ud over alle forventninger. Han er suverænt den bedste håndværker/handyman jeg har anvendt nogensinde (og jeg har brugt håndværkere de seneste 30 år). Så jeg vil helt sikkert anvende ham igen, næste gang vi får behov for hjælp til hvilken som helst håndværkeropgave, som ikke kræver en autorisation (f.eks. som VVS’er, elektriker el.lign.) Marius er super dygtig, erfaren, hurtig, alsidig (han kan hjælpe med ALT forefaldende praktisk arbejde bortset fra rengøring), serviceminded (kører f.eks. på hele Sjælland), fleksibel, sympatisk, humoristisk og ikke mindst VILDT arbejdsom – og så endda til en lav timepris. Hans faste job ligger i weekenderne, hvorfor han kan arbejde mellem kl. 8.00 og 21.00 på hverdage, hvilket også har været en stor fordel for os. Marius kommer fra Rumænien og taler helst ikke så meget dansk, men han taler bedre engelsk end de fleste danskere og da han har levet i Danmark i over 5 år forstår han ganske udmærket dansk i skrift og tale. Så jeg kan kun give mine allerstærkeste anbefalinger af Marius. De bedste hilsener fra Jesper i Jægerspris

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Marius-Traian N.'s kontaktoplysninger.