Viorel D. - Handyman

2300 København
Timeløn:
180-200 kr
Arbejdsradius:
100 km.
Alder:
31 år
Bruger siden:
7/3-2019

Rar og dygtig handyman er klar til at hjælpe

Malerarbejde, græsklipning, nedrivning, samling af møbler, hækkeklipning. Opsætning af træhegn, Flise lægning. Terese opbygning. Opsætning af køkkenskabe og badeværelsesskabe. Gulv lægning. Gulvafslibning og lakering. Etc. Jeg har også mulighed for at transportere (næsten) alt.
(Desuden har jeg 2 medarbejder, så jeg er klar til større opgaver også)
Ring gerne til min mobil +45 53305136
og få en gratis konsultation

Kvalifikationer

8 års

Omtale af Viorel D.

1. maj 2023

Viorel Super nice guy, good work came before time good communication

1. maj 2023

Viorel Super nice guy, good work came before time good communication

1. maj 2023

Viorel Super nice guy, good work came before time good communication

1. sep. 2022

Viorel har hjulpet mig med at slibe havemøbler samt klippe hæk. Han er utroligt venlig, rar og meget samvittighedsfuld med sit arbejde. Jeg kommer til at bruge ham til alle mine handyman opgaver fremadrettet. Bedste anbefalinger herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

24. maj 2022

Venlig, høflig og dygtig :)

7. mar. 2022

Viorel har hjulpet med en række ting i min lejlighed. Stor tilfredshed og kan meget varmt anbefale at benytte Viorel! Professionel udført af både ham og hans kollega :)

17. dec. 2021

Viorel laver det fineste arbejde. :) Han kommer til tiden og overholder hans aftaler. Han har lavet alt fra at sætte lamper op til at lave en døråbning om til væg! Masser af varme anbefalinger herfra :)

28. sep. 2021

Han kommer og siger på opgaven og siger, at han kan påbegynde om ca fem uger, Der bliver dermed ingen aftaler indgået. Dog ringer han ca tre uger efter og siger kan påbegynde arbejdet nu. Vi aftaler at han inden for et par dag kommer for nærmere aftale. Dukke aldrig op

19. feb. 2021

Viorel er meget hjælpsom og overholdt alle aftaler. Han har renoveret en stor del af vores kolonihave. Malet lagt gulv, opsat hegn, lagt vinyl, ordnet sokkel i fibercement, fjernet byggeaffald og mange andre små ting. Smukt arbejde.

23. nov. 2020

Viorel er grundig og omhyggelig. Han har i dag samlet Ikea skab, sat det op, boret ting op på mit badeværelse mm. Han er venlig og hjælpsom- tak for det

31. okt. 2020

Super arbejde! Har anlagt hele forhaven med fliser, hegn, skærver etc. 100% aftaler overholdt og flot arbejde!

29. sep. 2020

Har fået skiftet træ på en altan samt lavet ny trappe og revet et skur ned. Alle aftaler overholdt - super flot arbejde og fin pris. Vender tilbage når jeg har andet der skal laves. Tak for hjælpen.

29. okt. 2019

Har fået lagt fliser i haven og kunstgræs. Og Viorel har været super dygtig til sit arbejde og meget fleksibel. God pris og garanti for det udførte arbejde.

9. juli 2019

Præcis, omhyggelig, reel ......bare godt arbejde.

26. maj 2019

Kan varmt anbefale Viorel. Tak til Viorel for at være super fleksibel og gøre et fint stykke arbejde med at skrue diverse IKEA-ting sammen for mig. Viorel kunne komme forbi inden for en uge og var fleksibel, da jeg dagen inden måtte rykke vores aftale til senere på dagen. Viorel satte billeder, knagerækker, tv op, samlede IKEA-sofa, sko-møbel, halverede nogle altan-gulvplader osv. på fem timer og blev til vi var færdige. Meget fin pris også.

12. maj 2019

The communication was good. He understood the request and fulfilled the job. In under 5 days he painted the whole apartment (3 rooms-90 square meters), He demolished the whole bathroom and renovated it afterwards. Overall it was a pleasent experiance with a fair price.

15. apr. 2019

Perfekt udført arbejde.!!!! Der var ikke den opgave vores handyman ikke kunne klare. Ved renovering af vores nye(gamle) hus, fik vi hjælp til at blandt andet at rive vores gamle køkken og badværelse ned. Jeg vil helt klart rekommandere "vores" nye handyman.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Viorel D.'s kontaktoplysninger.