Loránd P. - Handyman

2200 København N
Timeløn:
kr. 300,-
Arbejdsradius:
13 km.
Alder:
40 år
Bruger siden:
2/9-2019

Ambitiøs, kvalitetsbevidst handyman!

Jeg tilbyder at udføre el-arbejde og montagearbejde. Førstnævnte dækker over eksempelvis udskiftning eller etablering af stikkontakter, udskiftning eller etablering af afbrydere, montage samt installation af (såvel indendørs- som udendørs-) belysningsarmaturer, m.m. Sidstnævnte refererer til f.eks. opsætning af gardinstænger, håndklædestænger, ophængning af lamper, ophængning af billeder, montering af møbler på vægge, m.m.

Vær opmærksom på, at jeg foruden min timepris tager et opstarts-/udrykningsgebyr (en engangsgodtgørelse), hvis størrelse varierer afhængigt af destinationen. Opstartsgebyret bidrager til den pulje, der finansierer den regelmæssige servicering af køretøj, forbrugt tid på befordring og pakning, forbrugt tid på den vedvarende materialeanskaffelse samt indkøb grundet slid af værktøj såvel stort som småt (f.eks. køber jeg ofte nye skruetrækkere, kabelsaks og andet håndværktøj samt nye bor, bits og Fein-cutter-klinger i en lind strøm). Vær desuden opmærksom på, at timeprismodellen ikke gælder større projekter såsom totalrenovering af hus/lejlighed, nyt køkken og andre slags udvidelser af installationen; i sådanne tilfælde aftales i stedet en fast pris for hele arbejdet.

Kvalifikationer

Jeg er elektrikerlærling på fjerde år; dansk af sind, transsylvansk ungarer af fødsel, 39 år gammel og har boet i Danmark siden 1990. Er omhyggelig med alt, hvad jeg laver; kan ikke fordrage sjusk, hastværk og klamp. Har i erhvervssammenhæng været involveret i en del forskelligt indtil videre: bl.a. arbejde med netværk, spjældarbejde såvel i erhvervslivet som hos private, brandanlæg, byggepladser samt ny el-installation som følge af renovering. Jeg bruger kun materialer af høj kvalitet (eksempler: bestandigt befæstigelsesmateriale, halogenfrie rør, halogenfrie kabler, blyfrie ledninger, 4-skærs-bor, tænger af induktionshærdet stål). Se gerne de anmeldelser og stjerner, jeg har fået på f.eks. Handyhand.

Omtale af Loránd P.

30. dec. 2020

Behagelig, kompetent og meget omhyggelig. Lisbeth

12. maj 2020

Jeg fik al den hjælp, jeg behøvede og mere til. Opgaverne blev udført meget kompetent og grundigt.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Loránd P.'s kontaktoplysninger.