Loránd P. - Handyman

2200 København N
Medlem af Jobbi.dk
Timeløn:
kr. 300,-
Arbejdsradius:
10 km.
Alder:
42 år
Bruger siden:
2/9-2019

Ambitiøs, kvalitetsbevidst elektriker og handymand!

Jeg udfører el-arbejde og handymandarbejde (herunder især montagearbejde).

Vær opmærksom på, at jeg foruden min timepris tager et opstarts-/udrykningsgebyr på 300 kr. Det bidrager til den pulje, der finansierer bl.a. den regelmæssige servicering af mit køretøj, den vedvarende udskiftning af værktøj grundet slid (især bor, bits, nedstryger- og Fein-cutter-klinger køber jeg i en lind strøm) samt forbrugt tid på klargøring (og evt. anden slags forberedelse) og befordring. Ofte aftales dog en fast pris, dvs. i stedet for timeprismodellen med opstartsgebyr, og den ændrer sig selvsagt ikke, uanset hvor lang tid arbejdet tager.

Kvalifikationer

Jeg er uddannet elektriker; dansk af sind, transsylvansk ungarer af fødsel, 40 år gammel, har boet i Danmark siden 1990. Er omhyggelig med alt, hvad jeg laver; kan ikke fordrage sjusk, hastværk og klamp. Jeg kan kontaktes på tlf.nr. 29921292 eller via e-mail-adressen [email protected].

Har som elektriker indtil videre mest arbejdet med spjæld (almindelig stærkstrømsinstallation) såvel i erhvervslivet som hos private, men har også lidt erfaring med fejlfinding, renovering af bolig, ventilation, netværksinstallation og byggepladser. Har desuden en smule erfaring med bygningsautomatik (KNX, DALI og CTS), elektrisk støj (EMI og EMC), termografering samt teknisk entreprise og projektstyring.

Jeg bruger kun materialer af høj kvalitet (f.eks. bestandig, rustfri og syrefast befæstelse; halogenfrie rør, kabler og kabelkanaler; selvslukkende plastindkapslinger; blyfrie ledninger; 4-skærs-bor; tænger af induktionshærdet stål; bimetal-, carbid- og diamantsavklinger).

Se gerne de anmeldelser og stjerner, jeg har fået på f.eks. Handyhand, hvorigennem jeg har været mest aktiv gennem årene, og hvor jeg ud af de mere end 17.000 personer, der tilbyder deres arbejdskraft, er den overhovedet bedst bedømte og mest bedømte.

Omtale af Loránd P.

30. dec. 2020

Behagelig, kompetent og meget omhyggelig. Lisbeth

12. maj 2020

Jeg fik al den hjælp, jeg behøvede og mere til. Opgaverne blev udført meget kompetent og grundigt.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Loránd P.'s kontaktoplysninger.