Lars Molbech B. - Handyman

2000 Frederiksberg
Medlem af Jobbi.dk
Timeløn:
kr. 0,-
Arbejdsradius:
80 km.
Alder:
53 år
Bruger siden:
4/11-2022

Bygningskonstruktør tilbyder handyhjælp

Jag har altid elsket fysisk arbejde og kan lide at knokle. Jeg har erfaring indenfor malerarbejde ude/inde, tømrer arbejde f.eks. terrasser vægge og andre opgaver så som opsætning af billeder, tv lamper osv. Desuden kan jeg en del el arbejde og Vvs. Jeg har også erfaring med opsætning af køkkener.

Kvalifikationer

Som Bygningskonstruktør er det vigtigt at have hænderne godt skruet på. Jeg har erfaring med at vurdere den håndværksmæssige kvalitet og dermed også vurdere hvad der er godt håndværk. Jeg har også erfaring med at vurdere skader og fugt i huse. Jeg har selv haft mange forskellig opgaver i hænderne og kan derfor lidt af det hele. Jeg er derfor også i stand til at vurdere hvad jeg selv har af kompetencer til at løse. Ingen opgave er for lille så kontakt mig gerne på Sms eller mail så vurdere jeg din opgave.

Omtale af Lars Molbech B.

12. mar. 2024

Dygtig, omhyggelig og pålidelig

10. nov. 2023

Lars er en utrolig hyggelig, effektiv og dygtig handymand. Vi er super tilfredse med hans arbejde. En bedre handymand findes ikke. Kan kun anbefale ham.

26. sep. 2023

Lars er bare genial. Jeg har nu brugt ham 2 gange i forbindelse med diverse ting i en lejlighed. Montering af gulv. Opsætning af radiatorskjuler, lamper, emhætte, skab. Det har være en fornøjelse, at se ham arbejde.

1. aug. 2023

Jeg skulle have sat nogle hylder op og monteret en skabsseng. Lars var venlig, dygtig og effektiv, og jeg er meget glad for resultatet.

31. maj 2023

Vi kontaktede Lars, der ret hurtigt havde tid til en mindre opgave hos os. Vi skulle have spartlet nogle huller efter lamper og ophæng, malet soveværelset og hængt nogle lamper op. Alt er helt perfekt, og det hele var klaret på én dag som aftalt. Lars er troværdig, pålidelig og dygtig. Flot arbejde. Vi vil helt klart vælge Lars, hvis vi skal have andre små opgaver fixet.

25. apr. 2023

Dygtig, flink og kommer til aftalt tid.

16. nov. 2022

Vi har fået opsat hylder, reolkasser og billeder på varierende underlag. Det blev gjort yderst professionelt og med godt resultat. Vi bruger også Lars næste gang og kan varmt anbefale andre at gøre det samme!

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Lars Molbech B.'s kontaktoplysninger.