Kamil B. - Handyman

5240 Odense NØ
Timeløn:
kr. 250,-
Arbejdsradius:
100 km.
Alder:
33 år
Bruger siden:
26/5-2019

Håndværker tilbyder hjælp

Hos KAM Byggeservice gør vi en ære i at specialisere os inden for serviceopgaver. Alt foregår selvfølgelig efter dine behov – da vi sætter dig i centrum, fordi at hvis du som kunde er glad, er vi glade. Alle vores services er selvfølgelig af højeste kvalitet, da vi aldrig ville tilbyde kunden noget som vi ikke selv mener vi ville kunne stå inde for. Så kontakt os i dag hvis du ønsker en unik og fantastisk service af høj kvalitet – efter dine præmisser.

Kvalifikationer

Hos KAM byggeservice gør vi en ære i at specialisere os inden for ombygning. Alt foregår selvfølgelig efter dine behov – da vi sætter dig i centrum, fordi at hvis du som kunde er glad, er vi glade.

Alle vores serviceopgaver er selvfølgelig af højeste kvalitet, da vi aldrig ville tilbyde kunden noget som vi ikke selv mener vi ville kunne stå inde for. Så kontakt os i dag hvis du ønsker en unik og fantastisk service af høj kvalitet – efter dine præmisser.

Omtale af Kamil B.

20. okt. 2020

Kamil var sådan set flink nok, men han aflyste vores aftale 15 min. før han skulle være der. Han vente heller ikke tilbage omkring den anden dato han kunne komme.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Kamil B.'s kontaktoplysninger.