Haroon A. - Handyman

3520 Farum
Medlem af Jobbi.dk
Timeløn:
kr. 0,-
Arbejdsradius:
30 km.
Alder:
30 år
Bruger siden:
14/8-2018

Ejendomsservicetekniker

- Maler arbejde ind/ude - Have arbejde - Rensning af fliser - Snerydning - Hække klip - Ukrudt - Udskiftning af køkkenarmatur - Udskiftning af blandingsbatteri - Udskiftning af Lamper samt stikkontakter Jeg er også god til at samle møbler og kan tilslutte forskellige elektriske apparater.

Kvalifikationer

Jeg er uddannet ejendomservicetekniker samt maler, Jeg har mere end 7 års arbejds erfaringer, og har god erfaring med istandsættelse af boliger/ lejligheder. Jeg har været ansat i alt fra hoteller til større kommuner hvor jeg har arbejdet med alt fra større renovering til småting som at udskifte kontakter. Jeg sætter en ære i at gøre mit arbejde så tæt på perfekt som muligt.

Omtale af Haroon A.

18. jan. 2019

Meget sød nem at snakke med , flot arbejde nem at arbejde med ryder pænt op efter sig., kommer også med gode råd om hvordan jeg selv kan lave det jeg arbejder med færdigt , helt klart anbefale til andre. så mange tak for det.

21. sep. 2018

Jeg kan på det varmeste anbefale Haroon som handyman. Haroon var meget dygtig/perfektionistisk med malerarbejde, opsætning af baderumsmøbler og den sidste finish i køkkenet efter de første håndværkere var gået. Det ser bare godt ud. Samtidig var Haroon en meget venlig og høflig gæst i hjemmet.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Haroon A.'s kontaktoplysninger.