Haroon A. - Handyman

3520 Farum
Medlem af Jobbi.dk
Timeløn:
kr. 0,-
Arbejdsradius:
30 km.
Alder:
31 år
Bruger siden:
14/8-2018

Ejendomsservicetekniker

- Maler arbejde ind/ude - Sprøjtmaling af møbler - Rensning af fliser - Snerydning - Opsætning af fliser i bad/køkken - Opsætning af køkken/køkkenbordplade - Udskiftning af køkkenarmatur - Udskiftning af blandingsbatteri - Udskiftning af Lamper samt stikkontakter Jeg er også god til at samle møbler og kan tilslutte forskellige elektriske apparater.

Kvalifikationer

Jeg er uddannet ejendomservicetekniker samt maler, Jeg har mere end 9 års arbejds erfaringer, og har god erfaring med istandsættelse af boliger/ lejligheder. Jeg har været ansat i alt fra hoteller til større kommuner hvor jeg har arbejdet med alt fra større renovering til småting som at udskifte kontakter. Jeg sætter en ære i at gøre mit arbejde så tæt på perfekt som muligt.

Omtale af Haroon A.

16. juli 2019

Jeg kan klart anbefale Haroon,arbejdet blev godt udført og alt var ryddet op.Meget positiv og behageligt bekendtskab,rigtig rar og sympatisk person. Stenløse 9.juli 2019

25. juni 2019

Haroon has done excellent work! He has very high standards, and did a fantastic job of setting tiles up in the kitchen. He is polite and super-friendly, and cleans up well after the job. I will be asking him to come back for more jobs, and heartily recommend him.

18. jan. 2019

Meget sød nem at snakke med , flot arbejde nem at arbejde med ryder pænt op efter sig., kommer også med gode råd om hvordan jeg selv kan lave det jeg arbejder med færdigt , helt klart anbefale til andre. så mange tak for det.

21. sep. 2018

Jeg kan på det varmeste anbefale Haroon som handyman. Haroon var meget dygtig/perfektionistisk med malerarbejde, opsætning af baderumsmøbler og den sidste finish i køkkenet efter de første håndværkere var gået. Det ser bare godt ud. Samtidig var Haroon en meget venlig og høflig gæst i hjemmet.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Haroon A.'s kontaktoplysninger.