Thomas B. - Handyman

8210 Aarhus V
Medlem af Jobbi.dk
Timeløn:
kr. 120,-
Arbejdsradius:
30 km.
Alder:
36 år
Bruger siden:
21/11-2016

Pålidelig handyman vil hjælpe

jeg er god med mine hænder og har omfattende viden om al slags teknik.

Kvalifikationer

Er vant til selv at lave/fikse ting og i at bygge nyt.

Omtale af Thomas B.

8. juli 2018

Virkede sur og havde ikke tid til at tale i telefon selvom det var ham der ringede op. Havde efter 24 timer ikke svaret på den efterfølgende sms. Så den opgave blev der ikke noget ud af.

29. juni 2018

Jeg har haft Thomas til at ordne have af den grovere slags. Han gik til opgaven med ildhu og hårdt arbejde. Desuden er han høflig og let at omgås. Jeg har været meget tilfreds med hans indsats og kan absolut anbefale ham til andre.

8. juni 2018

Jeg tror der gik noget galt med kontaktforsøgene. Evt. om det er den forkerte mailadresse. Efter at have sendt en mail, prøvede jeg at ringe. Tidspunktet var åbenbart uheldigt - fair, men Thomas vendte ikke tilbage. I øvrigt mangler jeg stadig at få vendt lågen på køleskabet, så Thomas her er da en mulighed for at rette op på denne omtale ;-)

7. juni 2018

Hurtig kontakt. Thomas er hjælpsom og arbejdsom.

11. maj 2018

Thomas hjalp mig med at flytte og gjorde en fremragende indsats! Desuden var det hammer hyggeligt, så jeg kan kun give ham de bedste anbefalinger :-)

1. maj 2018

Fremragende oplevelse! Thomas er tydeligvis enormt dygtig til sit håndværk, og greb opgaven an på en professionel måde, hvor vi fik det løst det hurtigt! Vil klart anbefale Thomas fremadrettet!

27. apr. 2018

Thomas er initiativrig, rar om omgængelig. Han er interesseret i at gøre arbejdet bedst muligt. Jeg har forventninger til et fremtidigt samarbejde med Thomas, på flere områder indenfor praktisk hjælp. Han virker i høj grad troværdig og ærlig.

2. apr. 2018

Thomas mødte præcist til aftalte tid og var meget omgåelig. På trods af vores manglende erfaring og udstyr blev Thomas ikke på noget tidspunkt frustreret, men fandt selv på løsninger uden mer' omkostninger. Thomas er en rigtig flink og rar fyr at omgås og vi kan klart anbefale ham til fremtidige kunder. Han gør sit arbejde og gør det godt.

6. mar. 2018

Rar og omhyggelig fyr. Godt arbejde der holder!!

28. feb. 2018

Super god oplevelse. Fik hjælp til samling af temmelig genstridigt garderobeskab. De allerbedste anbefalinger herfra.

3. feb. 2018

Super hyggelig fyr, vil klart anbefale ham til hvad man nu lige står og mangler hjælp til. Thomas er venlig, behagelig og kan sit kram.

11. jan. 2018

Ualmindelig dygtig, arbejdsom, pålidelig, resultatorienteret og behagelig at omgåes.

19. nov. 2017

Flittig og hjælpsom

12. nov. 2017

Præcis, grundig, rar og utrolig dygtig!

1. nov. 2017

Thomas er hurtig og dygtig. Mødte som aftalt og er meget behagelig at omgås.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Thomas B.'s kontaktoplysninger.