Said K. - Handyman

2100 København Ø
Timeløn:
kr. 220,-
Arbejdsradius:
30 km.
Alder:
34 år
Bruger siden:
4/5-2016

Selvstændig og effektiv handyman

Jeg er en hårdtarbejdende, smilende og effektiv handyman på 31 år med rummelig bil og kan udføre alle slags opgaver indenfor snedker, håndværker, tømrer, flytning, maling samt andet praktisk handyman arbejde (fx. ophængning, reparationer mv. ). Du kan booke mig ved at ringe mig op, sende en SMS eller en e-mail - jeg er meget fleksibel med mine arbejdstider og kan derfor typisk træde hurtigt til og udføre opgaven. Jeg er selvstændig med CVR-nummer, kan give faktura og derfor er prisen også ekskl. moms (25%), og timeprisen inkl. moms er 275 kr. Ved opgaver på 1 time eller derunder vil prisen være fast på 450 kr. inkl. moms. Du kan dermed få håndværkerfradrag via skat.

English:
I'm a 31-year-old efficient handyman with a great sense of the details and beautiful handcraft. I can do many kinds of work including carpentering, wood-work, furniture collecting, moving help, painting and gardening. I own a spacious stationcar. I have my own company with CPR number and therefore the price of 220 kr/hour is excluding tax (moms) of 25%, so the price is 275 kr including tax and you can of course get a receipt. You can get tax refunds for your payment to me for my work (in Danish called håndværkerfradrag). I speak fluently English and can also communicate a bit in Danish.

Kvalifikationer

10 års erfaring som handyman. Har bygget mit eget 2-etagers hus på fra bunden af.

Omtale af Said K.

28. juli 2020

Said er dygtig sød og rar! Han kan arbejde hård i flere timer i trak! Jeg bestemt anbefaler Said.

15. juli 2018

Skulle sætte et skab op, det blev ok, men der manglede sans for detaljer og da han gik lå alt bygge affald ude i stuen. Skabet står ikke supergodt idag. Han er sød og rar. Taler dog ikke dansk

11. juli 2018

Jeg vil på det varmeste anbefale Said. Han er dygtig og meget venlig at omgås. Jeg har allerede bestilt ham igen til flere opgaver og jeg har givet hans tlf nr til kollega.

11. juli 2018

Kan klart anbefales. Jeg fik båret hvidvarer + div. ned fra 2. sal og kørt på genbrugsplads. Said kom med en ven og ordnede det hele. Godt arbejde..

8. maj 2018

He was able to help us short notice, much appreciated.

6. mar. 2018

Vi fik hjælp af Said til at sætte persienner op og arbejdet er udført perfekt. vi har aftalt at han skal komme efter påske og hjælpe os igen.

30. jan. 2018

Vi var meget glade for Saids hjælp. Han satte to lamper op for os, og det ser rigtig godt ud. Han var også så flink at tage udstyr og ophæng med selv - super god service!

6. sep. 2017

I will certainly recommend Said. he is very good with his work, very pleasant as a person and also good a very good job.

27. aug. 2017

Meget positivt. Anbefale Said? Stort Ja. Vil jeg bruge Said igen: Stort Ja. Hvorfor er jeg så positiv? Så du også har mulighed for at få fin og god service ved at bruge ham.. Og fordi det er fortjent. Ud over at løse opgaven, fik jeg ordnet to lamper som sad lettere løs monteret i loftet, køleskab dør fik skiftet åbningsside med mere

18. juli 2017

Jeg har kun positivt at sige om Said. Han arbejder godt og effektivt. Er fleksibel og rar at omgåes.

9. juli 2017

Meget omgængelig. Han fixede en kommode og nogle køkkenlåger, som jeg egentlig ikke troede kunne komme til at fungere

26. juni 2017

Said er både dygtig og effektiv og tillige med meget behagelig at omgås. Varmeste anbefalinger herfra!

24. maj 2017

Said is an excellent worker. He is polite, excellent at his work and willing to go an extra mile without any problem or fuss. I recommend him very highly, he is a very good value for money!!! I will definitely use him again.

23. maj 2017

Said lavede et godt stykke arbejde i vores hjem med at hænge diverse ting op. Han var hurtig og effektiv.

12. jan. 2017

Said har lavet diverse opgaver for mig. Han mødte som aftalt, er effektiv og er en professionale. Said arbejder med den tempo man sætter.Jeg er meget tilfreds med hans arbejde.

8. nov. 2016

Said er rigtig dygtig til sit arbejde, jeg har bestilt ham til rydde op i kælderen. Han er meget arbejdsom og sød person. Han taler fint engelsk. Han skal igen hjælpe mig med at male mit køkken og til noget flytte arbejde.

29. okt. 2016

Jeg har oprettet bedømmelse på Said den 28.10.16, jeg må beklage at jeg var lidt for hurtigt på tasterne og skrev at han ikke dukkede op. Said blev forsinket pga. Vejrforholdene og var forhindret i at tage sin tlf. Han udførte opgaven rigtig godt jeg er meget tilfreds med hans arbejde. Han er flittig og arbejdsom , og taler fint engelsk. Jeg har igen aftalt med ham til noget malerarbejde og andre opgaver. Jeg kan varmt anbefale Said. / vh Sara

30. sep. 2016

Said har lavet meget fysisk krævende havearbejde for mig, fjernet hæk og træer. Han er dygtig og effektiv og rar, og man kan have en fin kommunikation med Said på engelsk. Er ved at lære dansk.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Said K.'s kontaktoplysninger.