Rey R. - Handyman

2100 København Ø
Medlem af Jobbi.dk
Timeløn:
kr. 0,-
Arbejdsradius:
50 km.
Alder:
41 år
Bruger siden:
19/2-2018

Handymand / Håndværker - proffesionel hjælp til din to-do liste! :-)

Hej, jeg hedder Rey, er 38 år og bor med min kæreste og lille søn lidt udenfor Kbh. Jeg kommer fra Venezuela/Spanien og har boet mellem Danmark og Spanien de sidste 8 år. Jeg er uddannet håndværker og teknisk ingeniør, men de sidste 15 år har mit daglige arbejde været som skuespiller og musiker. Jeg kan løse alle de handyman-/håndværkeropgaver du måtte have!

https://www.facebook.com/reyartsrey - INSTAGRAM: @handymanrey

Kvalifikationer

HÅNDVÆRKER: Alt tømrer-arbejde (fx.træterrasse,højbede,tøjskab,rumdeler,trægulv)
HANDYMAN: Fx. slibning og behandling af trægulv, male, havearbejde, nedrivning, tilslutning (fx. vaskemaskine,ovn), opsætning (fx. TV,gardiner,lamper,hylder, ledninger), oprydning, bortkørsel af affald

Omtale af Rey R.

27. aug. 2019

Super dygtig

13. aug. 2019

Bare for cool

16. juli 2019

Rey klarede alt på min lange handy man to do-liste på bedste vis. Det var nemt at lave en aftale, han kom til tiden og ryddede pænt op efter sig. Og så er han super flink :) Jeg booker ham gerne igen.

9. apr. 2019

Den perfekte handymand. Vil helt sikkert booke ham igen når jeg får brug for hjælp!

15. jan. 2019

Rey hjalp os med en række opgaver, der krævede både æstetisk, håndværksmæssig og praktisk sans. Han udførste opgaverne helt tilfredsstillende og mere til. Han var god til at finde på rigtige løsninger på besværlige opgaver. Han var super nem at aftale med, overholdte vores aftaler og ryddede fint op efter arbejdet. Jeg vil ringe til Rey næste gang jeg har brug for hjælp med haniopgaver i vores hjem.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Rey R.'s kontaktoplysninger.