Peter M. - Handyman

4440 Mørkøv
Medlem af Jobbi.dk
Timeløn:
170 - 250
Arbejdsradius:
50 km.
Alder:
65 år
Bruger siden:
7/2-2020

MINDRE TØMRER OG SNEDKER OPGAVER I PROFESSIONEL KVALITET

Jeg har mange års erfaring som professionel håndværker med alle slags snedker og tømreropgaver, både indendørs og udendørs. Kan også arbejde med metal, kan svejse og smede og lave mekaniske reparationer (ej biler).
Jeg er specialiseret i krævende opgaver, hvor der er brug for kreative løsninger. Den slags opgaver som håndværksfirmaer ofte ikke kan eller vil tage. Jeg behersker traditionelle snedker og tømrer teknikker og kan fx også reparere designer møbler eller antikke møbler.
Kontakt mig gerne for at se portefølje eller billeder af udførte projekter.

Jeg kan bedst lide at skabe ting med mine hænder. Men vil også gerne hjælpe som handyman fx med maling, opsætning af lamper, reparationer etc.
Timelønnen afhænger af opgaverne, og om der er værkstedsarbejde involveret. Ellers giver jeg gerne et tilbud frem for at arbejde på timeløn.

minimum udrykning er 300,- inkl. op til to timers arbejde.

Kvalifikationer

Har været selvstændig tømrer og snedker i over 30 år og har bl. a. arbejdet i London, Tyskland, Østrig, Holland og Danmark. Har i flere år arbejdet som skibstømrer, bl..a. med renovering af en 60" Nordsø fiskekutter, som jeg har ombygget til et sødygtigt sejlskib.

Jeg har adgang til et stort møbelsnedker værksted, har bil og værktøj, og kan også skaffe tømmer og andet materiale til gode priser.

Omtale af Peter M.

4. aug. 2020

14. juli 2020

Meget professionelt og flot arbejde.

3. mar. 2020

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Peter M.'s kontaktoplysninger.