Morten B. - Handyman

2100 København Ø
Medlem af Jobbi.dk
Timeløn:
280/350
Arbejdsradius:
5 km.
Alder:
47 år
Bruger siden:
10/10-2018

Grundig og pålidelig handyman

Jeg kan hjælpe med ophængning af lamper, billeder, hylder, reoler og lign., samle og opsætte skabe, mindre maler- og VVS opgaver, samt diverse reparationer. Ydermere har jeg en stor forkærlighed for havearbejde. Min. 2 timers job og pr. påbegyndt halve time. 280 kr. ekskl. moms pr. time (350 kr. inkl. moms) Er CVR registreret og kan sende en regning. Kun København K, Ø, V, N, NV, og Frb. Hellerup og Valby tillægges 125 kr. i kørsel.

Kvalifikationer

Jeg har gennem årene renoveret adskillige lejligheder, og mit eget hus, så jeg har stor erfaring med diverse let håndværk, herunder VVS, el, tømrer og maling. Jeg har bygget terrasser, senge til børnene og samlet og tilpasset et utal af skabe. Jeg har i en årrække arbejdet som gårdmand og kender derfor til diverse opgaver forbundet med havearbejde og vedligeholdelse af haver og anlæg. Besøg mit firma Handy Productions på Instagram: https://www.instagram.com/handyproductions/

Omtale af Morten B.

20. aug. 2019

Such a good decision to use Morten for the list of jobs I had to complete in the office. Morten was bang on time, polite and friendly, effective with his time and found solutions for problems that arose. I've already booked Morten to come back and help me with some other jobs.

9. juli 2019

31. mar. 2019

Vi har fået hjælp af Morten 4 gange nu og han er super flink og omhyggelig med sit arbejde. Han har hjulpet med alt fra montering af hylder, billeder, spejle og knager, til at samle et meget besværligt klædeskab og sætte lamper op. Han er bare super god og hurtig.

12. feb. 2019

10. jan. 2019

Super godt arbejde. Meget tilfreds og kan til enhver tid anbefale Morten!

16. dec. 2018

Havde en laaang liste med forskellige opgaver, bl.a. loftbelysning, radiatorskjulere og vægophæng af stort fjernsyn. Morten fandt nogle rigtig gode løsninger på de problemer der opstod og jeg/vi vil til hver en tid bruge Morten igen.

6. nov. 2018

Jeg fik hjælp til at save et køkkenbord til således at der kan komme et køleskab op samt stabiliseret et spisebord. Det blev et rigtigt godt resultat og jeg kan absolut anbefale Morten.

3. nov. 2018

Morten Hjalp med at sætte en masse lamper op og vores bogreoler som skulle op på væggen. Det gik fantastisk og har fået det flotteste resultat. Morten kan varmt anbefales.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Morten B.'s kontaktoplysninger.