Morten B. - Handyman

2100 København Ø
Medlem af Jobbi.dk
Timeløn:
340 ex moms
Arbejdsradius:
5 km.
Alder:
50 år
Bruger siden:
10/10-2018

Grundig og pålidelig handyman

Jeg kan hjælpe med samling og opsætning af køkkener, ophængning af lamper, billeder, hylder, reoler og lign., samle og opsætte skabe, mindre maler- og VVS opgaver, samt diverse reparationer. Ydermere har jeg en stor forkærlighed for havearbejde.

Min. 4 timers job og pr. påbegyndt halve time.
340 kr. ekskl. moms pr. time.
Er CVR registreret og kan sende en regning.
Kun København K, Ø, V, N, NV, og Frb. Hellerup og Valby tillægges 250 kr. i kørsel.

Kvalifikationer

Jeg har gennem årene renoveret adskillige lejligheder, og mit eget hus, så jeg har stor erfaring med diverse let håndværk, herunder VVS, el, tømrer og maling. Jeg har bygget terrasser, senge til børnene og samlet og tilpasset et utal af skabe. Jeg har i en årrække arbejdet som gårdmand og kender derfor til diverse opgaver forbundet med havearbejde og vedligeholdelse af haver og anlæg.

Læs mere om mit firma på:
www.facebook.com/handyproductions
www.instagram.com/handyproductions

Omtale af Morten B.

3. nov. 2020

Stor anbefaling herfra! Dygtig, venlig og professionel, Jeg vil helt klart bruge Morten igen.

19. aug. 2020

Stor anbefaling! Jeg har brugt Morten af flere omgange! Han har kunne hjælpe mig med både ophængning af knager, reoler, skabe og lamper - sågar vanskelige skabe! Og han har malet væg og vinduer og olieret altan. Morten er udover at være dygtig, meget kreativ og løsningsorienteret, sød og venlig. Jeg skal helt sikkert bruge ham igen.

5. maj 2020

Morten var super sød og hjælpsom med at hænge hylder op. Han fandt fine løsninger til et skævt, gammelt køkken. Jeg kontakter ham helt sikkert igen en anden gang!

5. maj 2020

Jeg kan varmt anbefale Morten, som reagerede hurtigt og professionelt inden for 24 timer. Der var tale om en tungere ophængningsopgave, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Derudover var Morten sød og meget behagelig at diskutere opgaven med. 5/5

24. dec. 2019

Very happy with Morten. Efficient, punctual, professional, friendly and did a great job. We’re planning on using him again.

26. nov. 2019

Kan varmt anbefale Morten! Sød og hjælpsom. Kunne ordne alt jeg skulle bruge ham til. Meget professionelt :)

26. nov. 2019

Morten er meget professionel og dygtig til sit håndværk. Satte mit nye klædeskab sammen og satte det op og satte også min lampe op.. Er meget tilfreds og kan varmt anbefale Morten.

3. okt. 2019

Jeg kan varmt anbefale Morten, som hjalp med at sætte en låge på min opvaskemaskine og en del andre ting

27. aug. 2019

meget tilfreds

20. aug. 2019

Such a good decision to use Morten for the list of jobs I had to complete in the office. Morten was bang on time, polite and friendly, effective with his time and found solutions for problems that arose. I've already booked Morten to come back and help me with some other jobs.

9. juli 2019

31. mar. 2019

Vi har fået hjælp af Morten 4 gange nu og han er super flink og omhyggelig med sit arbejde. Han har hjulpet med alt fra montering af hylder, billeder, spejle og knager, til at samle et meget besværligt klædeskab og sætte lamper op. Han er bare super god og hurtig.

12. feb. 2019

10. jan. 2019

Super godt arbejde. Meget tilfreds og kan til enhver tid anbefale Morten!

16. dec. 2018

Havde en laaang liste med forskellige opgaver, bl.a. loftbelysning, radiatorskjulere og vægophæng af stort fjernsyn. Morten fandt nogle rigtig gode løsninger på de problemer der opstod og jeg/vi vil til hver en tid bruge Morten igen.

6. nov. 2018

Jeg fik hjælp til at save et køkkenbord til således at der kan komme et køleskab op samt stabiliseret et spisebord. Det blev et rigtigt godt resultat og jeg kan absolut anbefale Morten.

3. nov. 2018

Morten Hjalp med at sætte en masse lamper op og vores bogreoler som skulle op på væggen. Det gik fantastisk og har fået det flotteste resultat. Morten kan varmt anbefales.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Morten B.'s kontaktoplysninger.