Jon T. - Handyman

7540 Haderup
Medlem af Jobbi.dk
Timeløn:
kr. 175,-
Arbejdsradius:
100 km.
Alder:
31 år
Bruger siden:
4/1-2018

Erfaren lokal handyman kan hjælpe dig !

Kan det meste af håndværk. Jeg kan opsætte og klargøre : vaskemaskine, tørretumbler, køleskab, ovn, lamper, hænge billeder og maleri op, ordne døre og vinduer der binder, ordne hængsler, ligge isolering på loft og vægge, ordne lidt strøm, ordne lidt VVS (slanger og rør ) Ordne græsplæne(billigere pris) sætte hylder op og hænge tv op, ordne internet, opsætning af internet forbindelse og tv forbindelse. Kørsel med entreprenør maskiner. Kan hjælpe med fysik arbejde, (slæbe tagsten, bære fliser, osv osv) Jeg kan ligge belægning, hvis i trænger til en ny terrasse, sti og indkørsel, hjælper også med beregning af mængder af materiel og sten, hvis dette ønskes. Fakturere også på halve timer, hvis det er hurtige små opgaver. Ellers fakture jeg pr påbegyndt halve time. Ved kørsel over 25 km aftaler vi bare et beløb for det. Hvis pengene er små og at opgaverne skal bruges flere timer på, kan man snildt betale lidt af gangen. Jeg arbejder til dagligt, men ring eller skriv så kommer jeg straks efter endt arbejdsdag. Kan også weekenden og aften.

Kvalifikationer

Håndværker i forsvaret 8 år. Entreprenør 3 år. Gået som tømre 1 år. Har landbrug selv, hvor jeg laver det meste selv også.

Omtale af Jon T.

26. aug. 2018

Yderst tilfreds. Vi vil gerne have hjælp af Jon en anden gang.

12. aug. 2018

Dygtig, super, perfektionist, Jon lavede flere forskellig opgaver for mig.jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til ham. Simply the best..

5. juni 2018

Har pga afstanden kun haft tlf kontakte til jon. Der rykkede ud samme uge og løste problem ved vores udlejer. Tilbagemeldingen fra udlejeren var tilfredsstillende så vi kunne ikke ønske mere. Faktura var i overenstemmelse med aftale og med bilag på materialer vedhæftet.

15. maj 2018

11. maj 2018

Jon kom og gav min plæneklipper " kunstig åndedræt " i form af , at sætte en fjeder på som var hoppet af.( Jeg troede der var bud efter ny gaskabel ). Kan kun varmt anbefale denne unge gut. Hvis der skal ha laves andet jeg ikke selv kan , bli'r han den første , jeg kontaktet.

8. maj 2018

Yderst tilfreds

4. apr. 2018

Har lige haft besøg af dygtige Jon og kan give mine allerbedste anbefalinger. Dygtig, kompetent og tingene bliver lavet med perfektionisme og helt i top. Jon fik hængt lampe, skænk, hylde, knagerække og en masse billeder op I min stue og kan kun endnu engang anbefale Jon sige jeg er GLAD & yderst tilfreds med det flotte arbejde han har udført i mit hjem. Vil helt sikkert kontakte ham igen. Lone Hansen, Viborg

16. mar. 2018

Hej. Jon var hos os i sidste uge og hjælpe med at laves vores børns værelser klar med diverse ophæng og trække forskellige ledninger og opsætning af lamper mm. Han fik sat en let skillevæg op, med isolering, sparlet samt malet. Det blev rigtig flot og vi er alle tilfredse. Ham kan jeg varmt anbefale. Søren Knudsen, Herning

22. feb. 2018

Jeg manglede en handymand til og hjælpe mig med at tætne ved mit ovenlysvindue på 1 sal, pga regn, slud og det blæste meget ind, samt satte Jon også min vaskemaskine til og fik lavet min dør så den ikke bandt mere. Ham jeg kan varmt anbefale.

4. feb. 2018

Har i dag haft massiv gavn af denne sublime handyman! Trods mangeartede opgaver har såvel den faglige kunnen som den indgroede hjælpsomhed og venlighed været exceptionel. Jeg kan kun anbefale denne lune jyde til enhver anden ti-tommelfingret med behov for en ægte perfektionistisk håndværker. Tusinde tak for hjælpen Jon, både med det praktiske, og fordi du også evnede at håndtere min krævende kæreste i processen.

18. jan. 2018

Jeg havde Jon på besøg i sidste uge, fordi jeg skulle have tætnet rundt omkring mine vinduer og døre ind og udvendigt, da det træk noget ind. Han kom som aftalt, lavede et godt stykke arbejde, med et rigtigt flot finish. Ham kan jeg varmt anbefale :-) Bodil D. svendsen

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Jon T.'s kontaktoplysninger.