Daniel C. - Handyman

5800 Nyborg
Timeløn:
kr. 150,-
Arbejdsradius:
100 km.
Alder:
19 år
Bruger siden:
3/4-2023

Jeg er stolt af min evne til at levere højkvalitetsarbejde og tilfredsstille mine kunders behov og forventninger. Jeg tror på at give mine kunder en personlig service, hvor jeg samarbejder for at skabe det resultat, de ønsker. Jeg er fleksibel og lydhør over for mine kunders behov, og jeg er altid parat til at give mine kunder gode råd og vejledning, når det er nødvendigt.

Jeg kan udføre en række opgaver, herunder reparationer, vedligeholdelse, installationer og renoveringer. Jeg tager mig af alt fra mindre opgaver som udskiftning af en lyskilde eller en dørhåndtag, til større projekter som badeværelsesrenoveringer, køkkenrenoveringer og meget mere.

Kontakt mig i dag for at høre mere om mine tjenester, eller for at planlægge en aftale. Jeg ser frem til at arbejde med dig og hjælpe dig med at opfylde dine handyman-behov.

Kvalifikationer

Jeg er en selvstændig og erfaren handyman, der tilbyder en bred vifte af handyman-tjenester til både private og virksomheder. Jeg har den nødvendige ekspertise og det rette værktøj til at håndtere enhver udfordring, du måtte have i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Daniel C.'s kontaktoplysninger.