Christian K. - Handyman

6560 Sommersted
Medlem af Jobbi.dk
Timeløn:
kr. 150,-
Arbejdsradius:
40 km.
Alder:
44 år
Bruger siden:
23/2-2018

ikke tid til at "fixe" tingene?

- "fixe" småting, eks.vis ved flytning, kan være ophæng af hylder, lamper, skabe, samle reoler, borde, og lign. opgaver. - konsulentbistand til GDS arbejde, hvis kunden ønsker selv at udføre arbejdet, men ikke "tør", pga. forskellige årsager, hjælper jeg til med sparring. - generelt forefaldende havearbejde. - finde den ekstra plads du mangler i lejligheden eller skabet. Minimum er 3 timer.

Kvalifikationer

- Har samlet en del erfaring gennem tiderne ved selv at have ejet et hus, hjulpet naboer, venner og familie - arbejdet i handymansvirksomhed i en årrække med kreative løsninger som speciale.

Omtale af Christian K.

18. dec. 2018

Arbejdet godt udført og holdte de aftaler vi lavede. Vi regner med at ville bruge ham igen når vi har noget der skal fikses.

15. sep. 2018

Christian er virkelig værd at kontakte. Jeg er ham og hans flottet arbejde taknemmelig. Alt hvad jeg ønskede hjælp til, fik jeg ikke bare fikset, men også givet gode råd til, og ideer til forskellige løsnings muligheder! 5 stjerner pil op til dig Christian. Fuld tilfredshed og tak for hjælpen

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Christian K.'s kontaktoplysninger.