Benni P. - Handyman

4250 Fuglebjerg
Timeløn:
kr. 165,-
Arbejdsradius:
50 km.
Alder:
36 år
Bruger siden:
4/3-2018

Selvstændig handyman søger job - SØGER IKKE OPGAVER I ØJEBLIKKET

Jeg hjælper dig med alt fra Opsætning af hylder, El arbejder, Fliser, murer arbejde, have arbejde, flytning m.m. Hvis ikke at din beskrivelse og evt billeder Kan give mig et fuldt billede af opgaven, så må jeg komme forbi og det tager jeg 50kr for. Men jeg garantere at jeg knokler for min løn.

Kvalifikationer

To total renoveringer af eget hus.. Arbejder som special arbejder med have, anlæg og en masse andet............................... Jeg har fået lov til at poste flg.: Det kommer fra en kunde jeg har arbejdet for to gange. Han er 83 og ikke ferm på en Pc, så han sendte flg.: til mig: Jeg har brugt Benni P. til noget havearbejde, bl.a.nedskæring af en 20 m. lang “strid” gammel hæk. Man kan stole 100 % på de aftaler der leves med Benni P. Arbejdet er udført til min fulde tilfredshed. Jeg ser, at Benny P. har 3 stjerner, efter min mening bør han have 5 stjerner. Mvh, Leif Gaarn-Larsen. Ungdomsskoleinspektør, Kyse Overdrevsvej 11 4700 Næstved

Omtale af Benni P.

21. aug. 2018

Benni kom til den aftalte tid, han fik hurtigt og ordentligt sat de loftlamper, vægreol, gardiner og andre småting op, som vi havde aftalt. Vi er meget tilfredse med arbejdet, og kan klart anbefale Benni til andre.

20. aug. 2018

Benni kom som aftalt og til tiden, lavede de ting vi havde aftalt, Efter først at have set hvad der skulle laves og tage mål. Kom han og fik hurtigt ordnet det der skulle laves, han havde eget værktøj med.

8. juli 2018

Kom som aftalt og til tiden. Og havde matrialer med. Det var bare super godt. Arbejdede hurtig og målrettet. Ham vil jeg anbefale som Handyman

6. juni 2018

Benni har aflyst vores aftale 2 gange så jeg har ikke lyst til at bruge ham mere

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Benni P.'s kontaktoplysninger.