Said K. - Handyman

2100 København Ø
Timeløn:
kr. 140,-
Arbejdsradius:
30 km.
Alder:
29 år
Bruger siden:
4/5-2016

God handyman søger job

Jeg er hårdtarbejdende og effektiv indenfor snedker, tømre, flytning, praktisk handyman arbejde og maling.

Kvalifikationer

8 års erfaring med snedkerarbejde. Har bygget mit eget 2-etagers hus på Zanzibar fra bunden af.

Omtale af Said K.

30. sep. 2016

Said har lavet meget fysisk krævende havearbejde for mig, fjernet hæk og træer. Han er dygtig og effektiv og rar, og man kan have en fin kommunikation med Said på engelsk. Er ved at lære dansk.

29. okt. 2016

Jeg har oprettet bedømmelse på Said den 28.10.16, jeg må beklage at jeg var lidt for hurtigt på tasterne og skrev at han ikke dukkede op. Said blev forsinket pga. Vejrforholdene og var forhindret i at tage sin tlf. Han udførte opgaven rigtig godt jeg er meget tilfreds med hans arbejde. Han er flittig og arbejdsom , og taler fint engelsk. Jeg har igen aftalt med ham til noget malerarbejde og andre opgaver. Jeg kan varmt anbefale Said. / vh Sara

8. nov. 2016

Said er rigtig dygtig til sit arbejde, jeg har bestilt ham til rydde op i kælderen. Han er meget arbejdsom og sød person. Han taler fint engelsk. Han skal igen hjælpe mig med at male mit køkken og til noget flytte arbejde.

12. jan. 2017

Said har lavet diverse opgaver for mig. Han mødte som aftalt, er effektiv og er en professionale. Said arbejder med den tempo man sætter.Jeg er meget tilfreds med hans arbejde.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Said K.'s kontaktoplysninger.